Head of Supply Chain – Lantmännen Aspen AB

I rollen som Head of Supply Chain är du ansvarig för att utforma och leda Aspens totala varuflödesstrategi i linje med övergripande strategier och policys för att säkerhetsställa Aspens tillväxtplan. Initialt kommer det att vara stort fokus på strategiska inköp av råvara för att sedan alltmer jobba med den totala varuflödesstrategin. Du är en del av ledningsgruppen och tar en aktiv roll i att utveckla bolaget på både kort och lång sikt.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter

  • ·Leda och utveckla organisationen inom ansvarsområdet 

  • ·Hantera komplexiteten inom strategiska råvaruinköp 

  • ·Leda arbetet med att sätta varuflödesstrategin för Aspenbolagen             

  • ·Optimera alltmer komplexa logistikflöden och produktion för alla våra marknader

  • ·Utreda och föreslå produktionssamarbeten

  • ·Överlämning till operativ linje

Din personlighet präglas av ett stort driv och en vilja att ta ansvar både för din egen verksamhet så väl som för hela företaget. Du har god analytisk och strategisk förmåga i kombination med affärsmässigt förhållningssätt. 

Rollen kräver hög kompetens inom och en stor passion och drivkraft för varuflödes- och inköpsstrategi i ledande befattning. Du har en finansiell och affärsmässig kompetens samt förhandlingsvana. Som person är du resultatorienterad och har en förmåga att fatta rätt beslut. Du är en kommunikativ och stark ledare med vana att leda personal och erfarenhet att driva förändringsarbeten. För att trivas på Lantmännen Aspen ser vi att du har en prestigelös inställning samt förmågan att bygga och bibehålla långsiktiga relationer. Du har också ett stort engagemang och hands-on attityd.

Du som söker har en relevant akademisk utbildning, behärskar engelska till fullo i tal och skrift och har erfarenhet av ISO 9001 & 14001.

Som Head of Supply Chain rapporterar du till VD. Rollen är placerad på Aspens huvudkontor i Hindås strax utanför Göteborg. 

För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Henrik Lekberg, henrik.lekberg@harveynash.se.
 
Sista ansökningsdag är 31 augusti 2018.
 

Ansök här.

 
Link to an English version and to send your application:

https://www.harveynashnordics.com/job/head-of-supply-chain-lantmannen-aspen/

Läs mer om vår integritetspolicy och användning av cookies