Lockas du av att arbeta med specialanpassade bränslen i ett företag som är världsledande inom sitt område? Är du specialist inom kemikalier och vill ta nästa steg i din karriär?

Lantmännen Aspen växer och söker en erfaren, engagerad och driven person som blir företagets expert inom kemikalielagstiftning. Uppdraget för avdelningen Produktteknik och Utveckling är bland annat att tillhandahålla stöd till Aspens ledning och övriga verksamhet inom kemikalieområdet, så att verksamheten uppfyller lagar och andra krav och kan bedriva arbetet mot företagets mål. 

I rollen ingår bland annat bevakning av kemikalielagstiftning inom och utanför EU och hantering av säkerhetsdatablad till företagets bränsle och oljeprodukter. Som specialist ansvarar du för att produkter från produktion är rätt märkta, samt att etiketter innehåller korrekt information. Du kommer att delta i utvecklingsprojekt gällande utvecklingsarbete, där du fungerar som en specialistresurs för att bedöma komponenter för produktutveckling. Arbetet innefattar mycket kontakt med leverantörer samt hantering av kundfrågor via antingen mejl, telefon eller personliga möten. Tjänsten är på heltid och du rapporterar till chefen för Produktteknik och Utveckling. 

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom kemi, miljö eller biologi. För att lyckas i rollen har du tidigare arbetat med EU:s kemikalielagstiftningar och du har stor kunskap inom GHS, CLP och REACH. Du har erfarenhet av att ha arbetat med transport av farligt gods. Bra svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav liksom god datorvana. Det är meriterande om du tidigare har arbetat mot produktmarknad utanför Europa, gärna den amerikanska och kanadensiska. Erfarenhet av att ha arbetat i EcoOnline eller liknande program är ett plus, liksom tidigare arbetslivserfarenhet inom bränsle- och oljeindustrin. 

Du som söker har ett stort driv och engagemang i ditt arbete. Du arbetar självständigt, är strukturerad och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera både med kollegor i olika delar av verksamheten och med kunder.
 
I den här rekryteringen samarbetar Lantmännen Aspen med Dfind Science & Engineering. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så ansök därför så snart som möjligt via länk nedan. För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Karolina Zingmark, 076-130 75 44 karolina.zingmark@dfind.se
 
Ansök här! Sista ansökningsdag: 2018-05-20.

 

 

Läs mer om vår integritetspolicy och användning av cookies