Brinner du för kvalitets- och miljöfrågor och vill ta steget vidare till att bli kvalitets- och miljöansvarig hos Lantmännen Aspen? Lantmännen Aspen växer och söker en kvalitets- och miljöansvarig till vår verksamhet i Hindås. 

Som kvalitets- och miljöansvarig kommer du att få fullt ansvar för kvalitets- och miljöfrågorna, med mycket frihet under ansvar. Du uppmanas att komma med nya idéer och kommer att få ett tydligt mandat i att utveckla våra processer. Lantmännen Aspen arbetar systematiskt med ständiga förbättringar och ser stor potential på framtida marknader och med nya produkter. 

I rollen som kvalitets- och miljöansvarig kommer du både att agera internrevisor för kvalitet, yttre miljö och arbetsmiljö, samt planera, upprätta och samordna årliga revisioner och styra beslutade åtgärder inom området. En lika viktig uppgift är att kontinuerligt utvärdera verksamhetens prestanda och föreslå processförbättringar. Vidare kommer du att ansvara för att bolaget har erforderliga tillstånd och koordinera och planera förnyelsearbetet för dessa.

Du kommer till exempel att:

  • Samordna och utveckla kvalitets- och miljöledningssystem

  • Stödja processägare, medarbetare och systemanvändare i deras dagliga arbete

  • Genomföra återkommande efterlevnadskontroller för att säkerställa att lagar och andra krav inom området följs inom företaget

  • Bygga upp och samordna kontaktnät med tillsynsmyndigheter

  • Planera och genomföra utbildningar för medarbetare inom området

  • Du som söker har minst två års arbetslivserfarenhet av en jämförbar roll inom kvalitet och/eller miljö samt god förståelse för ISO, kvalitets- och miljöstandarder. Vi ser gärna att du har en ingenjörsutbildning med inriktning mot teknik, miljö eller kvalitet. Det är meriterande om du har erfarenhet av projektledning och metodik inom Lean, FMEA, Six Sigma eller motsvarande. Du kan uttrycka dig obehindrat både muntligt och skriftligt på både svenska och engelska då båda språken används dagligen 

  • Som person bidrar du gärna med idéer och förslag för att utveckla arbetssätt och rutiner och du har ett helhetstänk i ditt arbete. Rollen innebär många kontakter både internt och externt och en förutsättning är därför att du har en hög samarbetsförmåga. 

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Academic Work. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta rekryteringskonsult Hanna Malmsten, hanna.malmsten@academicwork.se.

Sök tjänsten genom att klicka på länken nedan senast den 7 maj. Urval sker löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. 

https://jobb.academicwork.se/annons/kvalitets-och-miljoansvarig-till-lantmannen-aspen/15005877

 

Läs mer om vår integritetspolicy och användning av cookies