Vi testade. Här är resultatet!

Alkylatbensin som alkylatbensin, säger en del. Vi håller inte med. Inte våra motortester heller. 

 
 
 
 
 
Här har vi kört två identiska trädgårdsmaskiner i 148 timmar,
helt enligt tillverkarens instruktioner (rek. serviceintervall 150 timmar). Den högra med Aspen 2 alkylatbensin, den vänstra med en annan vanligt förekommande
alkylatbensin. Resultatet är häpnadsväckande.

 

 

 

Hur kan det vara så här stor skillnad på alkylatbensin kan man fråga sig? Jo, på Aspen tillverkar vi vår alkylatbensin själva, och har gjort så i 30 år. Att vara först och hållit på längst på marknaden ger förstås en del insikter. Tusentals timmar av testkörningar och motortester garanterar att Aspens bränsle håller en hög och jämn kvalitet och visar klart och tydligt att Aspens alkylatbensin gör skillnad för maskinerna. Vårt recept är helt enkelt inte detsamma som andras. 

Ladda ner produktblad.

 

Aspen Bio Chain Oil 

- Ny vegetabilisk sågkedjeolja!

  • Behåller sin funktionalitet även efter längre stillestånd

  • Har samma egenskaper året runt

  • >90% förnybara råvaror

 

När vi tittade på att ta fram en ny produkt i Aspenfamiljen föll det sig ganska naturligt att ta fram en sågkedjeolja. En olja som skulle hålla samma höga kvalitet som våra bränslen och med ett recept som skapar så lite miljöpåverkan som möjligt. Den skulle samtidigt också behålla sina goda egenskaper då sågen inte används regelbundet eller när kylan biter till. Med facit på hand så är inte bara vi nöjda, våra kunder och användare är också väldigt nöjda. Med tanke på dess biologiska nedbrytbarhet (CEC L33-A-93) är Aspen Bio Chain Oil ett måste för alla användare som bryr sig om människa, maskin och miljö.

 

Ladda ner produktblad.

Läs mer om vår integritetspolicy och användning av cookies