Som originalet tar vi ansvar – hela vägen!

 

Vi på Aspen är stolta över att vara marknadens ledande producent av alkylatbensin. Det är något vi alltid arbetat och fortfarande arbetar hårt för. Därför faller det naturligt för oss att ta ansvar genom hela leverantörskedjan, och göra allt vi kan för att säkerställa fullständig kontroll över hela produktionskedjan. Som ett resultat av detta kan vi ta vara på varje förbättringsmöjlighet vi får. Och nu har vi gjort det. Igen.

100 % kvalitet med 10 % förnybart innehåll
För några månader sedan lanserade vi Aspen 10 % Renewable – en alkylatbensin som både är 10 % förnybar och samtidigt håller samma höga kvalitet som varit vårt signum i 35 år. Detta är ett resultat av vår vilja att utvecklas och utmana branschen – genom att kombinera avancerad teknik med innovationskraft.

Att ta ansvar är A och O för oss
Med stor påverkanskraft kommer ett stort behov av transparens. Vi har alltid varit öppna med våra kvalitetskontroller och de studier vi regelbundet gör för att säkerställa kvaliteten i varje batch. Aspen 10 % Renewable är inte annorlunda. Den finns för att våra kunder ska kunna få marknadens bästa bränsle och samtidigt minska sina klimatavtryck. Och genom att noggrant kontrollera varje steg i leveranskedjan kunde vi säkerställa samma höga standarder hos denna nya klimatsmarta produkt som hos vår välrenommerade originalprodukt. Så här säger Ulf Karlsson, Senior Product Specialist hos oss på Aspen

– Som originalet inom alkylatbensin tar ansvar vi hela vägen. Dels genom ledande forskning och utveckling, dels genom att regelbundet kontrollera hela produktionskedjan. Det ger oss den kontroll vi behöver för att kunna säkerställa hållbara metoder, varje steg på vägen. Men också att vi kan tillämpa den allra senaste tekniken vid behov. Med hög teknisk kunskap och skickliga inhemska förmågor kan vi snabbt agera på relevanta trender, de senaste studierna, delta i konferenser – och dra nytta av allt det i vårt arbete.

Vikten av att ha kontroll hela vägen
Aspen står för kvalitet och medvetenhet. Från återvinningsbara förpackningar ner till de minsta detaljerna, som kapsylen på dunken – till vad som faktiskt finns inuti dunken. Med våra noggranna och konstanta kontroller bevisar vi återigen vad som krävs för att kunna erbjuda bästa möjliga bränsle för människa, maskin och miljö. Vår strävan är att våra produkter ska vara så klimatsmarta som möjligt, och därför kommer vår spännande hållbarhetsresa att fortsätta i både rätt riktning och rask takt.

Följ oss med oss på resan! På Aspens Facebook-sida kan du hålla dig uppdaterad om allt vi gör och allt vi erbjuder. Till exempel vårt nya tillskott i Aspen-familjen, Aspen 10 % Renewable. Vi ses i flödet!