Byt bränsle i sommar!

I sommar ska allt bara fungera. Solen ska skina, växterna frodas och fisken nappa. Dessutom ska motorn starta lätt och jobba så länge du vill. Om och om igen utan besvärliga avbrott. Byt bränsle till Aspen 2 och Aspen 4 så kan du köra långt in på sommarnatten.

BECAUSE WE CARE...

 

En bekymmersfri sommar

Det finns många anledningar till att byta ut vanlig bensin mot alkylatbensin Aspen 2 och Aspen 4. Motorn startar lättare. Ger jämn och effektiv drift. Kläggar inte igen motorns delar. Tål lång tids lagring. Bättre för människa, maskin och miljö.

Läs mer om hur du kan värna livet i din havsvik

Tävla och vinn!

Nu kan du vinna Aspen alkylatbensin till ett värde av 1 500 kr.

Gör så här:

  • Köp en dunk av alkylatbränslet Aspen 2 eller Aspen 4 och ladda upp en bild på hur du använder ditt favoritbränsle.

  • Motivera varför just du ska vinna och var du köpt ditt alkylatbränsle.

  • Tagga med #bytbränsle och @Aspenfuels.

Tävlingen pågår till 2020-08-15. Tre vinnare utses av en jury bestående av representanter från Aspen och Welcom. Anställda inom Lantmännen Aspen får ej delta i tävlingen. Juryns beslut kan inte överklagas. Genom att vara med och tävla godkänner du att Lantmännen Aspen lagrar dina uppgifter i ett år, i syfte att kunna kontakta och skicka ut vinster till vinnarna samt att ditt namn kan komma att publiceras på aspen.se

Hitta återförsäljare

Hitta rätt bränsle

Har du en tvåtaktsmotor ska du välja den röda dunken som innehåller Aspen 2. till fyrtaktsmotorer passar den blå dunken med Aspen 4. Är du osäker på vilken motor som din maskin eller båt har? Tvåtaktsmotorer brukar finnas i motorsågar, röjsågar, kapmaskiner, häcksaxar och mopeder. Fyrtaktsmotorer finns ofta i gräsklippare, jordfräsar, snöslungor, båtmotorer och mopeder. 

Produktsortiment

Fyll på tanken inför vintervilan

Fyll på med Aspen innan du ställer undan din maskin eller båt för säsongen, så är motorn startklar efter vintervilan. Till skillnad mot vanlig bensin så tål Aspens alkylatbränsle lång lagring. Aspen 2 och 4 håller motorn i fin kondition genom hela vintern utan att klägga igen motorns delar.